Maak kennis met onze productspecialisten

Regio 1
Joleen Heymeijer

Regio 2
Erwin Scholten

Regio 3
Maartje Jongsma

Regio 4
Barteld Jansen

Regio 5
Esther van Buchem

Image

Regio 6
Annelies Niemer

Regio 7
Janneke van Zandbergen

Regio 8
Sandra van Houwelingen

Vlaanderen
Sofie Collaer

Even voorstellen

REGIO 1

Joleen Heymeijer

Joleen Heymeijer

Ik ben Joleen Heymeijer, Senior Product Specialist bij Atos Medical en ik woon in Vogelenzang, een klein dorp tussen Hillegom en Heemstede. Ik ben van origine verpleegkundige en werk sinds 2017 bij Atos Medical. Mijn werk is zeer afwisselend en uitdagend, ik heb een nauwe samenwerking met de zorgprofessionals in mijn rayon en vind het heerlijk om mensen in hun thuissituatie te ontmoeten en ondersteunen in het gebruik van de producten. Ik heb diep respect voor de mensen die een laryngectomie of tracheotomie hebben ondergaan, en vind het geweldig om te zien dat zij met o.a. de producten van Atos Medical hun leven weer kunnen oppakken en voortzetten!

Joleen.heymeijer@atosmedical.com

REGIO 2

Image

Erwin Scholten

Mijn naam is Erwin Scholten, ik ben Senior Product Specialist bij Atos Medical. Ik woon met mijn gezin in Nieuwerkerk aan den IJssel en bezoek van daar uit patiënten en zorgverleners in mijn regio. Dankzij mijn achtergrond als logopedist kan ik persoonsgericht advies geven en een bijdrage leveren aan het welzijn van deze bijzondere patiëntengroep. Het zoeken naar gerichte oplossingen voor iedere unieke persoon is en blijft de mooiste uitdaging van het werk.

Erwin.scholten@atosmedical.com

REGIO 3

Maartje Jongsma, Productspecialist Laryngectomie en tracheotomie | Atos Medical

Maartje Jongsma

Mijn naam is Maartje Jongsma en ik werk als Product Specialist bij Atos Medical. Samen met mijn vriend en onze kat woon ik in het mooie Drenthe. Ik ervaar mijn werk als heel bijzonder omdat ik patiënten in hun thuissituatie kan adviseren, om samen met hen en hun medisch team een zo prettig mogelijke situatie te creëren, afgestemd op hun persoonlijke behoeften. Elk mens is weer anders en het geeft mij veel voldoening om met iedereen mee te denken en tot persoonlijke oplossingen te komen. Mijn wens is dat jullie, ondanks de rare tijden waarin we nu leven, elke dag opnieuw diverse genietmomentjes kunnen ervaren.

Maartje.jongsma@atosmedical.com

REGIO 4

Barteld Jansen

Barteld Jansen

Mijn naam is Barteld Jansen. Ik ben sinds 2019 werkzaam als Product Specialist voor Atos Medical. In samenwerking met de ziekenhuizen probeer ik de zorg zo optimaal mogelijk te houden, voor ‘oude’ en ‘nieuwe’ patiënten. Dit doe ik door o.a. begeleiding te geven aan net geopereerde patiënten, klinische lessen aan zorgpersoneel te verzorgen en huisbezoeken bij alle patiënten in mijn regio. Wanneer ik niet werk, maak ik graag muziek en kook ik graag.

Barteld.jansen@atosmedical.com

REGIO 5

Esther van Buchem productspecialist laryngectomie en tracheotomie | Atos Medical

Esther van Buchem

Ik ben Esther van Buchem, ik ben 53 jaar en getrouwd met Ruud. We wonen in Westervoort (bij Arnhem) en hebben twee kinderen, Eline en Thijs. Sinds december 2020 kom ik als Product Specialist voor Atos Medical bij patiënten thuis. Ik help hen bij het vinden van de juiste producten voor hun specifieke situatie. Het directe contact met de patiënten vind ik heel leuk en het geeft mij een voldaan gevoel wanneer we samen een oplossing hebben gevonden voor een bepaald probleem.

Esther.vanbuchem@atosmedical.com

REGIO 6

Annelies Niemer productspecialist laryngectomie en tracheotomie | Atos Medical

Annelies Niemer

Mijn naam is Annelies Niemer. Ik ben in januari 2024 als productspecialist begonnen bij Atos Medical. Ik woon met mijn vriend en zijn drie kinderen (2 zonen en een dochter) en ons hondje in het brabantse Helmond. Zelf heb ik ook twee kinderen (een dochter en een zoon) en ben ik oma van een geweldig lieve en leuke kleinzoon! Mijn vriend is in 2023 gelaryngectomeerd, waardoor ik kan zeggen dat ik een "ervaringsdeskundige" ben. Ik hoop dat ik een grote meerwaarde voor de patiënten kan zijn door hun zo goed mogelijk te adviseren over de verschillende fantastische producten van Atos om hen op die manier een zo prettig en comfortabel mogelijk leven te kunnen laten hebben met een halsstoma.

Annelies.niemer@atosmedical.com

REGIO 7

Janneke van Zandbergen productspecialist laryngectomie en tracheotomie | Atos Medical

Janneke van Zandbergen

Mijn naam is Janneke van Zandbergen, ik ben in mei 2023 begonnen als productspecialist bij Atos Medical. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als logopedist kijk ik er naar uit om op een andere manier bij te dragen aan goede zorg na een laryngectomie of tracheotomie. Ondersteunen in optimaal gebruik van de producten, samen zoeken naar de beste oplossing, … Ik voeg graag iets toe aan het behoud, of de verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met een halsstoma. Ik hoop gauw persoonlijk met u kennis te mogen maken!

Janneke.zandbergen@atosmedical.com

REGIO 8

Sandra van Houwelingen

Sandra van Houwelingen

Ik ben Sandra van Houwelingen, woon in het leuke dorpje Ammerstol (vlakbij het zilverstadje Schoonhoven), heb een leuke man en twee fijne kinderen die inmiddels alweer een poosje op zichzelf wonen. Ik ben onlangs gestart bij Atos Medical als productspecialist en ben de wereld van de mensen die ademen via een tracheostoma volop aan het verkennen. Ik voel dat ik in deze functie echt van betekenis kan zijn voor de patiënten door tijdens de huisbezoeken goed naar hen te luisteren en met elkaar tot passende oplossingen te komen waardoor de kwaliteit van het leven weer een stukje beter wordt!

Sandra.vanhouwelingen@atosmedical.com

REGIO VLAANDEREN

Image

Sofie Collaer

Mijn naam is Sofie Collaer en ik woon samen met mij man Jan en zonen Tibo en Kobe in Emblem, een deelgemeente van Ranst. Ik ben verpleegkundige/ vroedvrouw van opleiding en werk sinds januari 2021 bij Atos Medical. Ik doe in Vlaanderen de huisbezoeken om patiënten na een totale laryngectomie of met een tracheotomie te ondersteunen en begeleiden in het gebruik van de materialen. Ik werk ook nauw samen met de ziekenhuizen en wil graag een extra steun zijn voor hun patiënten in de thuissituatie.

Sofie.collaer@atosmedical.com

Contact

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze Customer Care medewerkers of laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon: +3179 593 50 00 | +32 2218 5550
E-mail: info.nl@atosmedical.com | info.be@atosmedical.com

Contactformulier

Delen